Thursday, 26 May 2016

Siapa Ahli Parlimen Pengkhianat Agama?

Hari ini akan dibentangkan pindaan kepada Akta 355 untuk memperkasakan Undang-Undang Syariah di dalam negara untuk bacaan pertama di dalam Parlimen.

Pada ketika semua tenaga, kekuatan dan jumlah Undi Ahli Parlimen Islam diperlukan untuk menyokong pindaan ini, malang sekali, Kami dimaklumkan bahawa terdapat Ahli-Ahli Parlimen beragama Islam yang akan bertindak tidak menyokong usul pindaan Akta 355.

Maka, pada hari ini, semua umat Islam di dalam negara ini akan berpeluang untuk melihat siapa duri dalam daging dan gunting dalam lipatan yang akan menjejaskan agenda untuk memperkasakan kedaulatan Islam dalam negara.

Hari ini juga, wajah-wajah pengkhianat agama kita di kalangan Ahli-Ahli Parlimen akan diketahui. 

Untuk PRU ke 14 yang akan datang, kita akan pastikan wajah-wajah pengkhianat agama ini tidak akan mewakili mana-mana kerusi Parlimen. Jika dicalonkan juga dengan degil, maka siapa pun dia dan apa jua parti yang diwakilinya, kami menyeru semua umat Islam di kawasannya untuk menolak dan tidak mengundi pengkhianat-pengkhianat ini dengan tegas!

Cukup-cukuplah Islam dirosakkan dari dalam selama ini. Pengkhianat Agama harus diajar secukup-cukupnya!

0 comments:

Post a Comment

Bangkit! percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan al Qur'an dan As Sunnah, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara.

Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang bertentangan dengan prinsip-prinsip Rukunegara dan Undang-Undang Negara. Sila pastikan setiap komen yang dibuat mengambilkira semua aspek ini supaya keharmonian hidup bermasyarakat secara bertamadun dapat dinikmati secara bersama.