Thursday, 7 April 2016

Terima Kasih Canada

Penulisan ini dibuat untuk menghargai usaha dan jerit payah kerajaan Negara Kanada, mengutip penggemar bontot yang kini mengaku tidak bertuhan, Hazim, diberi status pelarian yang dilindungi.Kenapa setakat status pelarian? Kami warga kerja Bangkit.info, menyeru supaya dia diberikan kerakyatan tetap dan diberikan semua hak yang patut dinikmati oleh warga Kanada.

Juga, kami menyeru supaya niat baik Kerajaan Kanada diperluaskan dengan mengambil dan mengutip semua golongan LBGTIQ di Malaysia untuk menjadi warga negara Cadana sepenuhnya.

Penuhkan Kanada dengan mereka, jasa baik Negara Tuan amat kami hargai.

Tahniah Canada.

Untuk golongan LGBTIQ, Murtadin dan Kafir Harbi yang ingin menurut langkah Hazim, berikut no telefon Kedutaan Canada dan alamat surat menyurat mereka.


KEDUTAAN KANADA
TINGKAT 17, MENARA TAN & TAN
NO. 207, JLN TUN RAZAK
50400 KUALA LUMPUR
TELL : 03-2718 3333
FAX : 03-2718 3399Cepat mohon. Kanada memerlukan anda.


2 comments:

  1. Lama team bangkit x update. welcome back band of brothers. Lanyak! jgn tak lanyak!

    ReplyDelete
  2. Sama2 Tuan.. kami cuma berehat sebentar..

    ReplyDelete

Bangkit! percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan al Qur'an dan As Sunnah, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara.

Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang bertentangan dengan prinsip-prinsip Rukunegara dan Undang-Undang Negara. Sila pastikan setiap komen yang dibuat mengambilkira semua aspek ini supaya keharmonian hidup bermasyarakat secara bertamadun dapat dinikmati secara bersama.