Wednesday, 2 December 2015

Tahniah JAKIM! Anugerah 4 Bintang Jabatan Audit Negara kali kedua Berturut-Turut

Farida Ariffin ahli kelab pencen Happy Hours Gagalis 25 (G25), beria-ia mahu JAKIM diaudit. Sedangkan JAKIM sudah dua kali berturut-turut dianugerahkan Anugerah Penarafan 4 Bintang Bagi Penarafan Indeks Akauntabiliti Pengurusan Kewangan oleh Jabatan Audit Negara.

Hari ini, anugerah 4 bintang ini sekali lagi disampaikan kepada JAKIM. Tahniah JAKIM!

Bertaubatlah Farida dan G25 dari terus menjadi Pengganas Persepsi.Elok Farida dan Gagalis 25 menyalak kepada Kerajaan Negeri Pulau Pinang yang diberitakan ditegur Jabatan Audit atas beberapa kelemahan.

Pepatah Inggeris "barking up the wrong tree" memang sesuai menggambarkan sikap pengganas persepsi seperti kumpulan G25 ini.

0 comments:

Post a Comment

Bangkit! percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan al Qur'an dan As Sunnah, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara.

Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang bertentangan dengan prinsip-prinsip Rukunegara dan Undang-Undang Negara. Sila pastikan setiap komen yang dibuat mengambilkira semua aspek ini supaya keharmonian hidup bermasyarakat secara bertamadun dapat dinikmati secara bersama.