Wednesday, 11 November 2015

Tutup JAKIM : Tun M Kata Tawfik G25 & Pengikut Cadangannya (termasuk TMI) Gila

Kewartawanan sampah diamalkan sekali lagi oleh TMI. Tun Mahathir cakap perkara lain, mereka meletakkan tajuk seolah-olah Tun M bersetuju JAKIM ditutup.
Sebenarnya, Tun M mengatakan sesiapa sahaja yang mencadangkan JAKIM ditutup, otak orang yang mencadangkannya sedikit tidak betul. Jika yang mencadangkannya dirujuk mempunyai otak tidak betul tidak betul, yang bersungguh-sungguh mencadangkan serta mencari publisiti murahan dengan cadangan tersebut juga dikalangan mereka dengan otak yang tidak betul.Terima kasih Tun M.

TMI benar-benar memalukan.

0 comments:

Post a Comment

Bangkit! percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan al Qur'an dan As Sunnah, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara.

Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang bertentangan dengan prinsip-prinsip Rukunegara dan Undang-Undang Negara. Sila pastikan setiap komen yang dibuat mengambilkira semua aspek ini supaya keharmonian hidup bermasyarakat secara bertamadun dapat dinikmati secara bersama.