Monday, 30 November 2015

Pertubuhan Haram G25 "Mahu Audit" Agensi Sah Berdaftar

Pertubuhan Haram G25 telah diberitakan mengemukakan usul supaya JAKIM diaudit. Pelik bin ajaib. Jika ia sebuah entiti berdaftar dan telus mengenai pendanaan yang diterima G25 selama ini, sesiapa pun tidak akan mempertikaikan hasrat kelab pencen happy hours ini.


Dari mana G25 mendapat dana? Siapa yang memberikan dana kepada mereka? Siapa puppet master kepada kumpulan ini? Kenapa pertubuhan haram seperti ini diberikan tempat dan begitu banyak keistimewaan dikalangan agensi-agensi tertentu kerajaan?


Sudah lama tidak dengar khabar Dato' Seri Zahid Hamidi semenjak menjadi Timbalan Perdana Menteri. Apa khabar Dato' Seri? Makin banyak pertubuhan haram di Malaysia ni kan?0 comments:

Post a Comment

Bangkit! percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan al Qur'an dan As Sunnah, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara.

Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang bertentangan dengan prinsip-prinsip Rukunegara dan Undang-Undang Negara. Sila pastikan setiap komen yang dibuat mengambilkira semua aspek ini supaya keharmonian hidup bermasyarakat secara bertamadun dapat dinikmati secara bersama.