Wednesday, 8 July 2015

Thiru Mahu Tipu : Jom Pakai Singlet Dan Boxer Ke EGM Bar Council

Presiden Bar yang baru ini, tidak kurang badutnya dengan lain-lain Presiden Bar sebelum ini. Dahulu, kita melihat Christopher Leong membuat kenyataan bahawa beliau tidak mempunyai apa-apa asas atau data kajian lengkapApakah Thiru ini generasi peguam dengan pemikiran Low Class sepertimana yang pernah disebutkan oleh mantan Presiden Bar, Lim Chee Wee satu ketika dulu?


Apakah Thiru sebagai Presiden Bar berani membuat perubahan dengan membenarkan EGM Bar di masuki dengan polisi "Pakailah Apa Sahaja Asalkan Bukan Telanjang"?

http://www.freemalaysiatoday.com/category/nation/2015/07/04/clothes-do-not-make-the-man-says-bar-council/

Deyy Thiru!.. cakap biar serupa bikin la? Practise what you preach.

Kalau tidak berani ubah dress code menghadiri EGM Bar dengan polisi "Pakai Apa Sahaja Kecuali Telanjang", lebih baik Thiru diam dan fokus buat kerja. Jika mahu  bercakap juga mengenai dress code, sila ke mana-mana kedai samsu dan bersyarah kepada golongan mabuk dan hilang akal di situ. Hanya di situ, kata-kata orang yang cakap tidak serupa bikin akan diambil serius.

Jadi, kalau tidak berani ubah dress code menghadiri EGM Bar, sejauh mana lagi Thiru mahu tipu?

0 comments:

Post a Comment

Bangkit! percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan al Qur'an dan As Sunnah, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara.

Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang bertentangan dengan prinsip-prinsip Rukunegara dan Undang-Undang Negara. Sila pastikan setiap komen yang dibuat mengambilkira semua aspek ini supaya keharmonian hidup bermasyarakat secara bertamadun dapat dinikmati secara bersama.