Friday, 17 July 2015

Rakyat Perlu Bangkit Tolak TPPA!

Salam Syawal & Selamat Hari Raya Aidil Fitri. Disamping kita sedang menjamu selera bersama dengan sanak-saudara dan taulan, marilah sama-sama kita berkongsi cerita tentang malapetaka yang bakal dihadapi negara dan kita semua dengan termeterainya TPPA.

Video sidang akhbar yang dibuat oleh PEMBELA baru-baru adalah untuk menyeru supaya seluruh rakyat Malaysia bangun membantah TPPA yang dikatakan bakal ditandatangani kelak.Jangan Jual Negara. Kami Rakyat Malaysia Bantah TPPA!
Mari ramai-ramai kita sebarkan.

0 comments:

Post a Comment

Bangkit! percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan al Qur'an dan As Sunnah, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara.

Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang bertentangan dengan prinsip-prinsip Rukunegara dan Undang-Undang Negara. Sila pastikan setiap komen yang dibuat mengambilkira semua aspek ini supaya keharmonian hidup bermasyarakat secara bertamadun dapat dinikmati secara bersama.