Saturday, 18 July 2015

#JanganJualNegara #SayNoToTPPA

Salam Syawal. Maaf Zahir Dan Batin. Sempena kita sedang menjamu juadah raya mari kita semua cuba bawakan sedikit mesej kesedaran dikalangan keluarga dan kawan-kawan kita terhadap isu penting TPPA yang bakal membawa seribu-satu kerosakkan kepada negara dan kita semua. 

Ini adalah tidak lain dan tidak bukan satu bentuk penjajahan ekonomi orde dunia rejim Amerika Syarikat.Mari ramai-ramai kita sebarkan.

1 comments:

 1. Jika kerajaan pimpinan Dato Najib, tidak menandatangani TPPA ...

  1. Ekonomi Malasyia tidak akan pulih sepenuhnya kerana ditekan oleh puak Yahudi seluruh dunia
  2. Kehilangan dan kerugian wang 1MDB tidak dapat diganti semula dengan cepat
  3. Dato Janib sendiri tidak lagi mendapat kepercayaan pemimpin dunia khasnya AMerika , yang cuba menunujikkan kebaikan terhadap Malaysia
  sebaliknya nya jika Malaysia bersama TPPA maka.

  Najib akan dilabelkan pengkhianat negara oleh pembangkang malah sebilangan ahli umno sendiri

  Ekonomi Malaysia akan pulih dengan cepat dengan Malaysia terpaksa menjadi "pak tutur" pihak barat selamanya.

  Jadi apa pilihyan yang Najib ada. ???

  ReplyDelete

Bangkit! percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan al Qur'an dan As Sunnah, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara.

Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang bertentangan dengan prinsip-prinsip Rukunegara dan Undang-Undang Negara. Sila pastikan setiap komen yang dibuat mengambilkira semua aspek ini supaya keharmonian hidup bermasyarakat secara bertamadun dapat dinikmati secara bersama.