Tuesday, 2 June 2015

Pendedahan A. Karim Omar-Johor Bakal Dijadikan Negeri Kristian?

Beberapa laman hari ini mendedahkan agenda jahat dan ganas pelampau evangelis Kristian cuba memprovokasi untuk menjadikan Johor untuk Jesus dengan tersebarnya video promosi program mereka yang penuh dengan ayat-ayat hasutan serta berbaur keganasan.


Selepas pendedahan dibuat, kita dapati beberapa video promosi agenda jahat mereka telah pun dibuang dari alam maya. Namun, hasil kecekapan sahabat-sahabat yang sentiasa peka dengan agenda musuh ini maka video-video tersebut sempat dimuat turun.

Berikut saya sertakan beberapa petikan skrin dari salah satu video tersebut yang berdurasi 59 saat.

1. Video yang memberi gambaran mahu merampas tanah Johor Bahru – seolah-olah mereka mahu rampas dan kuasai bumi Johor tersebut

Johor4Jesus1

2. Apabila berjaya mereka rampas Johor ini, mereka katakan Johor tidak akan lagi sama dengan sekarang. Apakah kerana mereka telah Berjaya murtadkan semua orang Melayu Islam di negeri Johor?

Johor4Jesus2

3. Mereka akan menghalau kita semua? Mereka bertekad untuk halau musuh mereka. Siapa musuh mereka? Kita orang Melayu Islam?

Johor4Jesus3

4. Mereka mahu jadikan Johor untuk Jesus. Mereka mahu jadikan Johor untuk Kristian.

Johor4Jesus4

5. Apakah mereka sanggup mati untuk jadikan Johor negeri Kristian?

Johor4Jesus5

6. Kenapa mereka telah buang video promosi agenda jahat mereka selepas ianya didedahkan? Apa yang mahu mereka sembunyikan


Kita seru agar pihak berkuasa memantau serta menyiasat agenda jahat musuh Islam. Apakah ini agenda dari anasir-anasir luar? Yang mempunyai hubungan dengan kuasa luar yang mahu melakukan kekacauan dan keganasan di Tanah Melayu ini? Pihak berkuasa MESTI menyekat kemasukan anasir-anasir yang mahu melakukan kacau bilau di Tanah Air kita yang aman ini. Tangkap dan halau mereka dari memijak di bumi ini.

Ya Allah
Selamatkanlah Tanah Melayu ini
Selamatkanlah aqidah anak cucu kami
Hancurkanlah mereka yang memusuhi Islam, mereka yang dari Yahudi dan Nasarahttps://akarimomar.files.wordpress.com/2015/01/albaqarah120.jpg

2 comments:

  1. Sultan johor buat pe?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baginda sedang berusaha dan yang jelas DYMM Sultan tidak akan berdiam diri jika Islam cuba diserang.

      Delete

Bangkit! percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan al Qur'an dan As Sunnah, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara.

Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang bertentangan dengan prinsip-prinsip Rukunegara dan Undang-Undang Negara. Sila pastikan setiap komen yang dibuat mengambilkira semua aspek ini supaya keharmonian hidup bermasyarakat secara bertamadun dapat dinikmati secara bersama.