Wednesday, 28 January 2015

Makluman Blog Baru GAP

Antara pihak yang banyak menyokong laman web dan blog NGO Islam dan perjuangan tidak bias dalam perjuangan Islam dan Melayu di sini ialah Tuan GAP dari blog Gerakan Anti PKR.

Blog GAP juga banyak memanjangkan isu-isu yang ditimbulkan oleh pihak kami di Bangkit.info ke medan yang lebih lanjut supaya sentiasa mendapat akses kepada ruang khalayak yang lebih luas dan ramai.

Usaha Tuan GAP dalam membantu memanjangkan isu-isu yang dibangkitkan amatlah kami hargai.

Walaubagaimanapun, Blog lamanya menghadapi masalah. Pautan baru kepada blog terbarunya boleh diklik pada gambar di bawah :


http://gerakan-anti-pkr-new.blogspot.com/

Sama-sama kita menyokong dan bersatu dalam satu saf dengan satu persamaan perjuangan iaitu meninggikan kembali Islam di negara ini.

2 comments:

 1. salam ben,,

  tkasih byk2.. selagi KITA x menang,, selagi tu kita lawan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kita dijanjikan kemenangan Tuan GAP.. In Sya Allah, jika bukan di zaman kita, zaman anak cucu kita nanti..

   Sementara untuk sampai ke tarikh yg dijanjikan itu, kita terus berjuang.. kita lawan.. kita bertahan dan kita bangkit melawan kembali.. In Sya Allah..

   Delete

Bangkit! percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan al Qur'an dan As Sunnah, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara.

Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang bertentangan dengan prinsip-prinsip Rukunegara dan Undang-Undang Negara. Sila pastikan setiap komen yang dibuat mengambilkira semua aspek ini supaya keharmonian hidup bermasyarakat secara bertamadun dapat dinikmati secara bersama.