Saturday, 25 October 2014

Solidariti Yahudi Untuk Perbicaraan Kes Anwar Ibrahim Meliwat Saiful

Satu persatu sisi kedaulatan negara dirodok melalui pintu belakang. Dengan lambakan wang yang ditaburkan santa claus Soros kepada Human Rights Watch, pertubuhan itu kini dibeli jiwanya untuk menjalankan setiap agenda yang dikehendaki oleh paymaster mereka.
Persemendaan sang liberalis bernama Anuar Ibrahim dengan jaringan kumpulan pendesak asing dan kerap kalinya dibiayai kumpulan-kumpulan Yahudi, bukanlah satu rahsia lagi. Jika tidak terhutang budi dengan mereka,  masakan dapat beliau tergamak melafazkan kata-kata berikut ketika mana bayi-bayi Palestin disembelih tanpa sebarang peri kemanusiaan.

I support all efforts to protect the security of the state of Israel,” 

Hairan sekali apabila sindrom kebisuan menjangkiti semua pertubuhan yang menamakan diri mereka dengan nama hak asasi apabila kanak-kanak dan bayi-bayi Palestin dibunuh dengan penuh kejam. Kejam itu perkataan yang terlalu lembut untuk menggambarkan apa yang mereka perbuat ke atas bayi-bayi yanhg tidak berdosa di sana.
Tetapi bagi mereka, itu semua tidak penting. Ini kerana, jika dibiarkan hidup, bayi-bayi ini akan bangun menentang kekejaman serta pencabulan hak asasi manusia oleh sebuah rejim yang lebih ganas dari binatang kurang siuman. Bayi-bayi ini, tidak memberikan sebarang pulangan keuntungan kepada pelabur seperti Soros dan mereka yang mendanai gerakan-gerakan yang kini sedang cuba meliwat kedaulatan Malaysia.

Tidak seperti Anuar Ibrahim yang jelas mempunyai nilai komersil kepada kepentingan jangka panjang cita-cita penguasaan dunia sesetengah pertubuhan ini untuk percaturan kuasa di rantau sebelah sini.

Anuar Ibrahim, bukanlah orang yang pertama di dalam dunia di Malaysia ini yang didapati oleh Mahkamah pernah meliwat. 

Telah ramai peliwat-peliwat serta pelaku kesalahan seksual luar tabii yang dihukum sistem keadilan Malaysia.

Negara ini tidak memerlukan tunjuk ajar dari koboi-koboi import seperti Phil Robertson dari HRW tentang cara bagaimana mahu menguruskan sistem perundangan negara. Jika kami perlukan khidmat kamu, kami akan memberikan surat jemputan melalui prosedur -prosedur pintu depan untuk mendapatkan sebarang bentuk nasihat daripada pihak seperti kamu.

Jika tiada jemputan, ia bermakna khidmat nasihat ala koboi sesat jalan tidak diperlukan di sini. Terdapat banyak bahagian lain di dunia memerlukan perhatian whiteman's burden. Wabak ebola dan jenayah kemanusiaan yang dicetus Amerika di serata dunia lebih memerlukan perhatian serius HRW berbanding kes meliwat seorang individu di Malaysia.

Sila pastikan kedaulatan setiap negara di dalam dunia dihormati mengikut undang-undang antarabangsa.  Bukan semua yang dilakukan golongan kulit putih dan Yahudi itu sentiasa betul.

Zaman imperialis telah berakhir sejak lama dulu. Zaman orang kulit putih mengajar nilai-nilai asing kepada bangsa yang pelbagai di seluruh dunia sudah berakhir.

Kami tidak memerlukan satu lagi bentuk ketuanan kulit putih ala apartheid di sini. Negara kami negara yang berdaulat, mempunyai struktur perundangan dan sistem undang-undang yang tersendiri.

Phil Robertson bukanlah rakyat Malaysia. Oleh kerana beliau bukan rakyat Malaysia, maka kata-kata beliau tidak layak untuk dianggap sebagai kata-kata yang boleh diambil sebagai satu tolok untuk mengadili sistem kehakiman negara.

Sebagai rakyat yang menjadi hakim negara, kami majoriti hakim telah membuat keputusan bahawa Anuar Ibrahim perlu menghormati prinsip kedaulatan undang-undang dan menunggu keputusan mahkamah yang bakal diputuskan seadil-adilnya.
Akhir sekali, melihat perkaitan HRW yang mendapat dana dari George Soros dan perkaitan George Soros di dalam beberapa pertubuhan serta jaringan gerak kerja antarabangsa yang turut sama melibatkan Anwar Ibrahim, tidak dapat tidak, kita melihat terdapat kecenderungan atau bias atau conflict of interest di dalam minat mendalam HRW yamg mahu masuk campurtangan di dalm kes ini.

Jelas mereka tiada kredibiliti untuk membuat sebarang kritikan kerana jelas mereka mempunyai kepentingan tertentu di dalam kes ini.

Tonton video di bawah sebagai satu selingan kepada penulisan di atas. Pautan penulisan alam di AIDC juga amat menarik untuk dikaji dan diterokai.

Rakyat Hakim Negara, jadi benarkan rakyat untuk menilai semua bukti dan hujah sebelum membuat sebarang keputusan untuk usaha campurtangan HRW dalam kes liwat Anwar Ibrahim ini.
Baca juga pautan menarik ini:

http://www.anwaraidc.com/?p=27450

2 comments:

 1. Ben, HRWZIONIS-KEPARAT ni nak paksa kita tunduk pd. undg-undg SODOM-KEPARAT depa?! Dahlah si Barat-ZIONIS/ISrael asyik boleh menyerang/menjajah/merompak Dunia Islam yg. kaya minyak-gas dgn. membunuh/menyiksa sesuka hati umat Islam secara beramai (Genocide), termasuk kat Palestine, Syria, Nigeria dan Iraq, dgn. strategi mencipta pengganas 'Islam' cthnya Al-Qaeda, ISIS/ISIL dan Boko Haram - dan semua ni tak pula dihentam si UN/HRWZIONIS-DAJAL ni! PI MAMPOS!

  Barulah aku paham mmcmmana mamat-PKRSODOM ni boleh satu geng dgn. puak KAPIRDAJAL ZIONIS ni - budaya SODOM depa!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. MO biasa makcik, create phantom of the opera spt al qaeda, boko haram, ISIS dan kemudian tawarkan bantuan dan solusi.

   Seperti pencipta anti virus komputer yang melambakkan virus supaya keperluan anti virus itu menjadi keperluan dunia.

   Syaitan-Syaitan ini harus ditentang dan agen2 mereka di mana jua harus ditolak, ditentang dan dikekang dengan bersungguh2.

   Delete

Bangkit! percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan al Qur'an dan As Sunnah, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara.

Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang bertentangan dengan prinsip-prinsip Rukunegara dan Undang-Undang Negara. Sila pastikan setiap komen yang dibuat mengambilkira semua aspek ini supaya keharmonian hidup bermasyarakat secara bertamadun dapat dinikmati secara bersama.