Wednesday, 6 August 2014

Video Kenyataan Pengerusi PEMBELA Berkenaan Sukan Bogel Pulau Pinang

Utaranews telah memuatkan video kenyataan beberapa pemimpin dan wakil NGO tempatan berkenaan kebiadaban kumpulan yang menganjurkan acara sukan bogel negeri Pulau Pinang baru-baru ini.

Antara yang membuat kenyataan tegas ialah Pengerusi PEMBELA, Ustaz Mohamed Hafiz Mohamed Nordin. Video kenyataan tersebut boleh ditonton di bawah.

2 comments:

 1. Mana MAIN mahupun PDRM/AG?! YA ALLAH - jahatnya PENDATANG/PENCEROBOH si KAPIRDAJAL binatang-binatang BUAS KANGKANG BABI ni, kat NEGARA ISLAM pusaka nenek moyang kita ni! NGO-NGO Islam/Melayu - tolong buat lapuran polis dan ke MAIN! Mana juga si UMNO OI?! Dan dah tiba masanya Mahklamah Syariah dibenarkan MENGHUKUM si puak PENDATANG KAPIRDAJAL yg. MENGHINA/MENGGERTAK/MENYESATkan Islam/umatnya - serta kita juga perlukan AG-SYARIAH yg. amat BERANI/TULEN!

  Si PENDATANG BANGKAI ANJING KURAP ni ingat P. Pinang tu depa punya! Jadi GERAM betul aku bila si mamat-nazri sampai BERPELUKAN dgn. JIJIK; mcm. si puak SODOM dgn. jantan-guan eng-SIAL DAPBANGKAI-ANJING tu! Memang patut si mamat ni diNYAHkan selamanya dari UMNO!

  Kerana itulah kita patut minta kuasa EKSEKUTIF DYMM Yang di-Pertuan Agong dan seluruh Kesultanan Melayu, diKEMBALIKAN mengikut Perlembagaan Persekutuan terutamanya Perkara-Perkara 3(1), 37(1), 153 dsbnya - terutamanya kat negeri-negeri bawah pemerintahan RASIS-BUAS si KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM! Patutnya K’jaan negeri boleh diSAMAN BERJUTA serta didakwa bawah MAIN/jenayah sivil kerana MENGHINA Islam/umatnya! Dah tiba masanya PENIPUAN legasi PENJAJAH Barat-ZIONIS melalui undg-undg sivil ciptaan mereka, yg. seolah lebih berkuasa dari undg-undg ISLAM pusaka nenek moyang kita, diTENTANG habis-habisan!

  Lihat artikel yg. sungguh BERNAS ini yg.membuktikan tentang Majlis Agama Islam Negeri (MAIN) di bawah kuasa DYMM YDPA/Kesultanan Melayu sbg. Ketua/Penjaga Agama Islam, lebih berkuasa dari K'jaan negeri/K’jaan Persekutuan mengikut Perlembagaan Persekutuan pun! Dan artikel yg. sungguh BERNAS ini juga membuktikan begitu jelasnya PENGIKTIRAFAN pelansongan kuasa EKSEKUTIF Raja/Sultan Melayu (Executive Monarchy - walau tidak mutlak) dari sebelum PENJAJAHAN British-ZIONIS; semasa Perlembagaan Persekutuan digubal, bukan sekadar “Hiasan/Simbol Adat“ (Ceremonial Monarchy), terutamanya dlm. MEMPERTAHANkan ISLAM/umatnya – sepatutnya PENASIHAT-PENASIHAT mcm Haji Mahamad Naser bin Disa, Peguam Kanan Persekutuan, Ahli Lembaga Pemegang Amanah Dewan Amal Islami (DAMAI) - di lantik sbg. PENASIHAT TULEN dlm MT UMNO, Utusan Melayu dan JPM (ketiganya yg. disyaki sudah dikuasai si LIBERAL-plg-merbahaya) – lihat di https://akarimomar.wordpress.com/tag/perlembagaan-persekutuan/ , Hijrah Minda: Agenda Transformasi Islam , Haji Mahamad Naser bin Disa[1], 7 April, 2012!

  Bahkan KUASA EKSEKUTIF Kesultanan ISLAM/Melayu, yg. mendaulatkan PELANSUNGAN turun temurun, PEMERINTAHAN ISLAM di Tanah Melayu ISLAM ini, juga adalah ASAS undg-undg Perlembagaan, tak kira siapa pun menjadi K’jaan Persekutuan mahupun K‘jaan negeri; di - http://www.khazanahbendaharaserimaharaja.com/melayu-islam-beraja-mib.html , 7 WASIAT RAJA-RAJA MELAYU!

  Dan lihat bagaimana YAB Ayahanda Tun sendiri telah MEMERTABATkan kuasa Mahkamah Syariah dlm. Perlembagaan Persekutuan, dari genggaman MUSUH ISLAM, yg. begitu galak menggunakan undg-undg sivil si KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS, utk.menjatuhkan KEDAULATAN ISLAM dan hak umatnya di NEGARA ISLAM ini - di
  http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2012&dt=0223&sec=Bicara_Agama&pg=ba_04.htm , Jangan usik perkara 121 Perlembagaan, Oleh ZAINUL RIJAL ABU BAKAR, 23/02/2012!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete
 2. Perkara begini banyak berlaku.....sejak WUJUD NYA PAKATAN RAQQYAT !

  ReplyDelete

Bangkit! percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan al Qur'an dan As Sunnah, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara.

Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang bertentangan dengan prinsip-prinsip Rukunegara dan Undang-Undang Negara. Sila pastikan setiap komen yang dibuat mengambilkira semua aspek ini supaya keharmonian hidup bermasyarakat secara bertamadun dapat dinikmati secara bersama.